Iskalnik po izdelkih

 
 
 
 
 
 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.reXLey.si in pravni pouk so pripravljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošne informacije

S potrditvijo naročila izjavljate, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine www.reXLey.si.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine urejajo naslednja področja:

Prodajna pogodba

Po zaključku nakupa boste preko e-pošte prejeli samodejno potrditev o sprejemu naročila, z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Prodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec od ponudnika prejme elektronsko sporočilo Naročilo potrjeno. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.reXLey.si so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV. Vrednost DDV-ja in strošek poštnine sta razvidna v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila ter pod navedenimi pogoji.

Kljub trudu, da bi zagotovili ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, brez da bi lahko kupec uveljavljal kakršen koli zahtevek iz naslova povrnitve škode ali drugačne vrste nadomestila ali plačila. V teh primerih bo spletna trgovina www.reXLey.si poskušala ponuditi kupcu rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Naročilo in dostava

Po samodejno poslanemu sporočilu ponudnik naročilo preveri ter pošlje sporočilo Naročilo potrjeno.

Izdelki objavljeni v spletni trgovin www.reXLey.si so praviloma na zalogi, zato boste naročeno prejeli v roku 3 do 4 delovnih dni od naročila. Izjema so izdelki, ki jih izberete s pomočjo katalogov proizvajalcev, ki jih objavimo na naših straneh. Za te izdelke se rok dobave določi posebej pred naročilom.

Kupec prejme elektronsko obvestilo, ko blago odpremimo. Za tem je običajno potrebno dan ali dva, da Pošta Slovenije blago tudi dostavi na prejemnikov naslov.

V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v objavljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Strošek dostave je pavšalen in znaša 5,5€.

Pri naročilih nad 75 eur strošek dostave bremeni spletno trgovino www.reXLey.si

 

Plačilo

a) Po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. V tem primeru vam Pošta Slovenija zaračuna provizijo plačila skladno z veljavnim cenikom Pošte Slovenije.

b) Po predračunu

Vrednost nakupa lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda upravljalec spletne trgovine, podjetje Trieder d.o.o.  in sicer na transakcijski račun številka SI02 0111 1572 211, odprt pri NLB d.d.

Pri plačilu po predračunu, vam bomo naročeno dostavili takoj po prejetju nakazila na račun podjetja.

c) S plačilnimi karticami (PayPal)

Paypal vam omogoča najvišjo varnost plačevanja s plačilnimi karticami (Visa, MasterCard, AmericanExpress), saj vam številke vaše kreditne kartice ni potrebno vnašati v nakupni obrazec.  Nakup poteka tako, da brezplačno odprete uporabniški račun v PayPal-u, na katerega si prenesete izbrani znesek finančnih sredstev (iz ene ali več vaših plačilnih kartic), nato pa znesek nakupa plačate neposredno iz tega računa.

Vračilo izdelkov

Skladno z določilom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) lahko kupec v petnajstih (15) dneh od dneva sklenitve pogodbe  sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, ne da bi za to navedel razlog. V primeru, da je prodajalec blago že odpremil, začne teči petnajstdnevni rok, v katerem lahko kupec od pogodbe odstopi od dneva, ko je naročeno blago prejel.

Kupljeno blago mora kupec v teh primerih prodajalcu vrniti nepoškodovano, v nespremenjeni količini, brez sledov uporabe ter z vso pripadajočo dokumentacijo.

Vse morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh po vrnitvi blaga.

Vračanje izdelkov, ki so bili prilagojeni meram kupca žal ni mogoče.

Naslov za vračilo kupljenega blaga je Rexley, Celovška cesta 62 1000 Ljubljana.

Na željo kupca pa lahko kupnino delno ali v celoti upoštevamo kot dobropis pri morebitnem drugem nakupu.

Prijava poškodovanih pošiljk:

V primeru, da je pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko odnesete  na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ste jo prejeli (ne da bi karkoli dodali ali odstranili) ter izpolnite reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacije rešena v najkrajšem možnem času.

Zbiranje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.reXLey.si v celoti ostali v uporabi družbe Trieder d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana, (upravljalec domene www.reXLey.si) in bodo služili izključno za potrebe izvedbe naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani družbe Trieder d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine, družba Trieder d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.reXLey.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to  lahko sporoči na elektronski naslov info@rexley.si.

Družba Trieder d.o.o., Dunajska cesta 158, 1000 Ljubljana ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Prijetno nakupovanje vam želi www.reXLey.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.